Índex de l`article

El coordinador o director del grup participant serà el responsable de que les dades dels participants compleixin els requisits del Reglament.

Si al verificar les dades de la Inscripció i documentació aportada es trobés alguna irregularitat o falta de documentació, l’organització podrà anul·lar la participació i es comunicarà la decisió al responsable del grup abans de la celebració del Campionat.

1.1. Drets d’imatge

Tot participant a la 5a Edició del Concurs de TV Xic&Dans cedeix tots els drets d’imatge a l’organització, patrocinadors i als col·laboradors i ho accepta mitjançant la inscripció i participació al mateix.

Els participants autoritzen als organitzadors, patrocinadors i col·laboradors, a reproduir, comunicar, utilitzar les fotografies i gravacions realitzades en el marc del programa en qualsevol suport (TV, pàgines web, blocs, publicacions, xarxes socials, etc...) i integrades a qualsevol altre material audiovisual.

2. LLOC DE CELEBRACIÓ

El Campionat es durà a terme al Centre de Congressos “Sala del Prat del Roure” d’Escaldes-Engordany, Principat d’Andorra.

3. DATA I HORARIS

L’esdeveniment se celebrarà el dies 9 i 10 de juny del 2018.