Un Programa formatiu de dansa

El principal objectiu de Xic&Dans és l’aprenentatge del ball d’una forma divertida i, al mateix temps, fomentar i reforçar valors com la il·lusió, l’esforç, l’autoestima, el treball en equip i la relació entre iguals, com a essència fonamental.

Va veure la llum l’any 2013, dirigit a nens/es de 7 a 10 anys dels diferents sistemes educatius (Andorrà, Espanyol i Francès), amb el suport de la Secretaria d’Estat de Joventut i Esports del MI Govern d’Andorra i dels Comuns de les set parròquies, i de mica en mica es van anar incorporant escoles de diferents comarques de Catalunya, de la Catalunya Nord i de les Illes Balears.

Programa formatiu 2018/19

  • XIC&DANS (de 6 a 12 anys)
    • Formació en els Centres educatius de primera ensenyança com a eina fonamental de desenvolupament esportiu, artístic i musical amb valors.
  • SUPER DANCE (de 12 a 16 anys)
    • Després de 5 anys, la demanda en la incorporació d'un programa formatiu per els joven de més de 12 anys ens porta a un nou programa formatiu pels Centres de segona ensenyança i/o instituts.

Aquests dos programes venen acompanyats d'un concurs inter-escolar, a final de curs escolar, amb la motivació que els millors grups de les escoles es clasifiquen pel Concurs Internacional de Dansa.

 

Un Programa de TV

Un concurs televisiu que difon la dansa, la motivació, la il.lusió i el divertiment dels infants i joves participants a través de l'esforç, l'autoestima i el treball en equip.

Programes de TV que es realitzen en el marc d'un Concurs Internacional de Dansa en un format de gales "Show Talent", amb difusió nacional i internacional, mitjançant la Xarxa de Televisions Digitals de Catalunya i Andorra Televisió.

Què és Xic&Dans